You are currently viewing Δελτίο Τύπου: Συνάντηση συνεργασίας με το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ) Αιγίου

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση συνεργασίας με το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ) Αιγίου

Τον Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν, Αντώνη Χαροκόπο και τον Αντιπρόεδρο Α’, Ανδρέα Λίβανο υποδέχτηκαν στους χώρους του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ) Αιγίου ο Πρόεδρος του Κέντρου, κ. Γκιώνης Γεώργιος και η Αντιπρόεδρος, κα Αλεξανδροπούλου Μαρία.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου και η ενίσχυση της συνεργασίας για την προώθηση των δικαιωμάτων των ωφελουμένων του Κέντρου.

Το ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου από την ίδρυσή του, το 1997, έως και σήμερα, στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά με αναπηρία, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες. H Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ & Β’ Βαθμού οφείλουν να το στηρίξουν για να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

Στη συνέχεια, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας επισκέφθηκαν το κτίριο όπου θα στεγάσει το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας (δυναμικότητας 50 ατόμων) και τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (δυναμικότητας 8 ατόμων), το οποίο πρόκειται να παραδοθεί το επόμενο τρίμηνο.