Συνάντηση μελών Δ.Σ. με Δήμαρχο Πατρέων

«Συνάντηση μελών Δ.Σ. Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων με τον νέο Δήμαρχο Πατρέων, κο Κ. Πελετίδη»

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 21 Αυγούστου, συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μελών του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, του νέου Δημάρχου Πατρέων, κου Κωνσταντίνου Πελετίδη και συνεργατών του.

Συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους όπως η εύρυθμη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, θέματα καθημερινότητας του πολίτη με αναπηρία, θέματα υγείας και παιδείας (εθελοντική αιμοδοσία και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, προσβασιμότητα, στήριξη φορέων ατόμων με αναπηρία κ.α.)

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν στον νέο Δήμαρχο Πατρέων και στην Δημοτική Αρχή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια σειράς συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, με τους νέους Δημάρχους  στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στα Νότια Ιόνια Νησιά.

SAM_2098SAM_2097

 

 

 

 

 

 

Τηλ. Επικοινωνίας Προέδρου, κου Χαροκόπου Αντώνιου: 6936577966