ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Α.με.Α ,κ.Ιωάννη Βαρδακαστάνη

Για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Βαρδακαστάνη

Ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης του Δημητρίου γεννημένος στη Ζάκυνθο, έχασε ξαφνικά και απροσδόκητα τη ζωή του σε ηλικία 57 ετών, στο Σαν Φρανσίσκο Καλιφόρνιας , όπου ζούσε και δραστηριοποιόταν επί 40 έτη, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Δυσβάσταχτη είναι η θλίψη και η οδύνη για την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους, τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του, τους οικείους και γνωστούς του στο Σαν Φρανσίσκο και στον τόπο καταγωγής του τη Ζάκυνθο, αλλά και σε όσους τον γνώριζαν, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Το τρισάγιο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ενώ η εξόδιος ακολουθία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Σαν Φρανσίσκο.

Η οικογένειά του, η σύζυγος Γεωργία, τα τέκνα Δημήτρης και Χαράλαμπος, η μητέρα Ελένη, ο αδερφός του Ιωάννης και η αδερφή του Αγγελική, εκφράζουν την επιθυμία, για τους συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα, αντί στεφάνου, να πραγματοποιηθεί δωρεά στο σύλλογο ΑμεΑ Ζακύνθου «Οι Ποπολάροι», του οποίου ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης υπήρξε σταθερός δωρητής (Εθνική Τράπεζα IBAN GR 8401103450000034529606724, διεύθυνση Διοικητήριο – Εντός της Νομαρχίας Ζακύνθου, τηλ. 2695048435).
Για τον εκλιπόντα http://www.legacy.com/obituaries/sfgate/obituary.aspx…&