ΠΑΝ- ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ε.Σ.Α.μεΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

dyt_ellada-1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία στις 3  Δεκεμβρίου  η Ε.Σ.Α.μεΑ έχει  ανακοινώσει  πως  την Δευτέρα 3/12/2018 θα πραγματοποιηθεί  παν-αναπηρικό συλλαλητήριο στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11πμ στην Αθήνα.

 

Η Π.ΟΜ.ΑμεΑ  Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων  στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις  της  Ε.Σ.ΑμεΑ με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που διοργανώνονται στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα.

Καλούμε τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους της Δυτικής Ελλάδας, της Ζακύνθου, της Κεφαλληνίας και της Ιθάκης να λάβουν μέρος μαζικά και δυναμικά, στο παν-αναπηρικό συλλαλητήριο  με στόχο την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των  ατόμων με αναπηρία.

 

Διεκδικούμε ένα Εθνικό Πρόγραμμα Δημόσιων Πολιτικών για τα άτομα με αναπηρία.

Τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία πρέπει να λειτουργήσουν ως καταλύτης για μια συμφωνία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου επί του Προγράμματος.

Τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία δεν έχουν κόμμα, δεν έχουν χρώμα.

Η Αναπηρία δεν έχει χρώμα, δεν έχει κόμμα.

Θα υπάρξει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους στην Αθήνα.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στο γραφείο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων (Ακτή Δυμαίων 5, Πάτρα)

Τηλέφωνο: 2610-362127

Ώρες: 9:00 έως 14:00

 

Τα άτομα με αναπηρία διεκδικούν το δικαίωμά τους στη ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς, χωρίς Εμάς!