You are currently viewing Δελτίο Τύπου: Συνάντηση συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.»

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.»

Στο γραφείο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων υποδέχτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.», κ. Πάνο Λούκα και τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης, κ. Γιάννη Φρέρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα που ανέδειξε η Ομοσπονδία και η Ε.Σ.Α.μεΑ, της ελεύθερης διέλευσης των αναπηρικών οχημάτων που ανήκουν σε δομές ατόμων με αναπηρία όπως του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και του Συλλόγου ΑμεΑ, Γονέων και Φίλων «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», όταν εξυπηρετούν ωφελουμένους που χρήζουν επίσκεψης ή νοσηλείας σε ιατρικές και νοσηλευτικές δομές. Το εν λόγω ζήτημα αντιμετωπίστηκε εκ μέρους των εκπροσώπων της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε. με πνεύμα καλής θέλησης.

Επίσης, συζητήθηκαν, σε ευχάριστο κλίμα, γενικότερα θέματα προσβασιμότητας/οδικής ασφάλειας των ατόμων με αναπηρία και συμφωνήθηκε να υπάρξει ανοικτή επικοινωνία για την επίλυση τυχών ζητημάτων που χρήζουν παρέμβασης.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Αντώνης Χαροκόπος, η Γενική Γραμματέας, κ. Βασιλική Παναγοπούλου και ο Ταμίας, κ. Γεράσιμος Παπαστεφανάτος.