You are currently viewing Δελτίο Τύπου: Συνάντηση με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη- Θεοδωρακοπούλου

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη- Θεοδωρακοπούλου

Συνάντηση πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη- Θεοδωρακοπούλου, σε πολύ καλό κλίμα.

Στο πλαίσιο της σταθερής και γόνιμης συνεργασίας που διατηρεί η Ομοσπονδία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό συμφωνήθηκε η συνεργασία για την υλοποίηση του 3ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και η στήριξη για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών δρώμενων. Επίσης, συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Την Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Αντώνης Χαροκόπος και ο Ταμίας, Γεράσιμος Παπαστεφανάτος.