Χαροκοποσ αντωνησ

Αγαπητές Συναδέλφισσες,

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Φίλες και Φίλοι,

Σε δύσκολες περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης έχουμε αποδείξει ότι παραμένουμε ενωμένοι και αυτό δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα δικαιώματα μας.

 Η συνεργασία και η συμπόρευσή μας είναι επιτακτική για παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις, για να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια και σύμπνοια να εκτελούμε τα καθήκοντά μας, σε συνεργασία με τα μέλη της Ομοσπονδίας, την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) και τους φορείς του αναπηρικού κινήματος.

 Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι ότι ο ρόλος μου θα παραμείνει το ίδιο ενεργός, δίπλα στους Συλλόγους, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, καθώς την περίοδο που διανύουμε τα ζητήματα που απασχολούν τον αναπηρικό χώρο είναι ιδιαίτερα σοβαρά και συνεχή.

 Ειδικά εν μέσω του νέου κύματος της πανδημίας του ιού covid– 19 χρειάζεται με τις ενέργειές μας να διασφαλίσουμε ότι τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους ως φορείς δικαιωμάτων, δεν θα είναι αντικείμενα οίκτου του οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος και της Πολιτείας.

 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμπορευόμαστε με την κοινωνία διότι η προστασία της ζωής και της αξιοπρέπειας, η προάσπιση των δικαιωμάτων μας αποτελούν έννοιες αναφαίρετες.

 

Είμαστε άτομα με δικαιώματα που χρειάζονται αξιοπρεπή διαβίωση, με ισάξια δικαιώματα με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Χαροκόπος Αντώνης

 

Γ’ Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ

Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων

Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων