Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο

IMG_20200707_121656

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, σε πολύ καλό κλίμα, η πρώτη συνάντηση μελών του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο.

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού δέχθηκαν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για καλή δύναμη στο έργο τους, συζήτησαν μαζί του θέματα που άπτονται των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους.

 

Συμφωνήθηκε να διαμορφωθεί από κοινού και να υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Μητρόπολης Πατρών και της Ομοσπονδίας προκειμένου να προωθηθούν ενέργειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία (προσβασιμότητα, δράσεις πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας κ.α.)

 

Η Π.ΟΜ.ΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., εκτός από συσκέψεις με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ Βαθμού προγραμματίζει συναντήσεις με τις Μητροπόλεις της Δυτικής Ελλάδας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και άλλους φορείς.

 

Επισυνάπτεται φωτογραφία.

 

(Μητροπολίτης Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας  Αντώνης Χαροκόπος, Α’ Αντιπρόεδρος Ανδρέας Λίβανος, Αν. Γενική Γραμματέας Βασιλική Γούλα, Ταμίας Παπαστεφανάτος Γεράσιμος, Αν. Ταμίας Χριστίνα Μπίκου, Οργανωτική Γραμματέας Ουλιάνα Ίβαντσικ)