Στήριξη της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν στην πρωτοβουλία δημιουργίας σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ‘Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών – Πύργου” από εκπροσώπους του αναπηρικού κινήματος

 

ΠΑΤΡΑ  06-10-2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

Στήριξη της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων στην πρωτοβουλία  των εκπρόσωπων αναπηρικού κινήματος για την  δημιουργία σελίδα μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης «Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών  – Πύργου»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην Πάτρα,  εκφράζει την αμέριστη στήριξη του στους συνάδελφους του αναπηρικού  κινήματος που δημιούργησαν την  σελίδα  Κοινωνικής Δικτύωσης «Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών Πύργου» .

Η ανωτέρω σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση , την ενημέρωση  και την αφύπνιση των πολιτών για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον δρόμο αυτό   και την άσκηση πίεσης στους αρμόδιους φορείς  για την αναγκαιότητα χάραξης μιας ενιαίας στρατηγικής για το φλέγον ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Η  πορεία αποδεικνύει πως η ολοκλήρωση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου  ακροβατεί πάνω στις πολιτικές σκοπιμότητες με ασαφή ορισμό  χρονικού ορίζοντα και χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές κοστίζουν ζωές και πολίτες μένουν ανάπηροι. Ζητάμε μόνο  ξεκάθαρες απαντήσεις με δεσμευτικό χαρακτήρα. Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι  στην Πατρών – Πύργου!